Ochrana osobních údajů

Kategorie: Hlavní stránka Zveřejněno: neděle 20. květen 2018 17:35 Napsal Jana Mašková

Ochrana osobních údajů  - GDPR

Pokud jste mým zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete mi své osobní údaje. Zodpovídám za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosím, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je správce?

Jsem OSVČ Jana Mašková, IČO 70539600, se sídlem Husova 213, Odolena Voda, zapsaná u Městského úřadu Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, pracoviště Praha, nám.Republiky 3, Praha 1 pod č.j. (spisovou značkou) 1543/2007-110 a provozuji webové stránky www.astrojinak.cz, www.astrojinak.com, www.astrojinak.eu. Vaše osobní údaje zpracovávám jako správce, tj. určuji, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří mi se zpracováním budou pomáhat.

Kontaktní údaje

Pokud se na mě budete chtít v průběhu zpracování dat obrátit, můžete mě kontaktovat na tel. čísle 725576422 (nejlépe SMS) nebo na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Prohlašuji

 Prohlašuji, že jako správce vašich osobních údajů splňuji veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

·         budu zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smluvených úkonů, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,

·         plním dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů

·         umožním a budu vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Důvod zpracování osobních údajů

Zpracovávám osobní údaje, které mi svěříte sami, a to z následujících důvodů:

·         Registrace na webu www.astrojinak.cz (systém Joomla)

·         Vyplnění registračního formuláře některého z projektů AstroJinak (systém Smartemailing) -

·         Nákup některý z produktů AstroJinak z e-shopu (osobní Podrobný rozbor horoskopu narození, osobní Dvanáctiletý horoskop, osobní Roční horoskop, vybrané e-booky, knihy, brožury, Roční projekt…) (systém Joomla)

·         Zpracování osobního horoskopu (astrologický program Nebeský kalendář)

·         Vaše přihlášení do Partnerského programu AstroJinak (systém Joomla)

Všechny kontakty získané z výše uvedených důvodů jsou využívány především pro další on-line komunikaci jak za účelem zaslání nových informací k momentálnímu dění z univerzálního hlediska, tak za účelem marketingu.

Rozsah osobních údajů

Osobní údaje většinou využívám k rozesílání marketingových informací týkajících se produktů a projektů AstroJinak a zpracovávám v tomto rozsahu:

·         Registrace na webu www.astrojinak.cz – uchovávám vaše jméno, přihlašovací jméno, email, datum přihlášení, poslední přihlášení dále případné objednávky s osobními údaji jako je ulice, číslo domu, město, směrovací číslo, které v objednávce sami vyplníte a také objednaný produkt a cenu.

·         Vyplnění registračního formuláře některého z projektů AstroJinak – vyplnění podobného formuláře slouží k zasílání emailů k projektu - zde uchovávám vámi zadané údaje, většinou jméno, přihlašovací jméno, email, datum přihlášení

·         Nákup některý z produktů z e-shopu AstroJinak v on-line podobě či tištěné podobě (e-booky, knihy, brožury) (systém Joomla)– zde uchovávám vaše jméno, příjmení, s dalšími osobními údaji jako je ulice, číslo domu, město, směrovací číslo, které v objednávce sami vyplníte, dále číslo objednávky, datum objednávky, název produktu, počet kusů, cenu a způsob platby, uchovávám také kontaktní údaje, např. email, telefonní číslo (pokud je uvedete)

·         Zpracování osobního horoskopu (astrologický program Nebeský kalendář+databáze klientů v mém počítači)  – zde uchovávám kromě výše uvedených údajů (jméno, příjmení, s dalšími osobními údaji jako je ulice, číslo domu, město, směrovací číslo, kontaktní údaje, např. email, telefonní číslo, pokud je uvedete)  také údaje o narození, bez nichž nelze horoskop zpracovat, a to datum, místo a čas narození, které je nutné uvést u jakéhokoli horoskopu.

·         Vaše přihlášení do Partnerského programu AstroJinak - zde uchovávám vaše přihlašovací údaje na webu www.astrojinak.cz , tedy uživatelské jméno, přihlašovací jméno, email, datum přihlášení, poslední přihlášení, a dále vaše partnerské ID, přehled nezaplacených i zaplacených částek z Partnerského programu AstroJinak, příp. vaše objednávky, pro vyplácení provizí je také nutné uchovat další náležitosti, jako číslo účtu, příp. IČO, jste-li firma, eventuálně datum narození, a to z toho důvodu, abych vám mohla zaslat informace k přeposlání doplněné o vaše partnerské ID

Doba uchování

Osobní údaje uchovávám:

·         Registrace na webu www.astrojinak.cz (systém Joomla) – tyto údaje uchovávám od doby vaší registrace až do vašeho oznámení ohledně odhlášení z této databáze (viz dále)

·         Vyplnění registračního formuláře některého z projektů AstroJinak (Smartemailing)– tyto údaje uchovávám od doby vaší registrace do projektu až do vašeho odhlášení z tohoto projektu, případně z odběru mailů.

·         Pokud nejste mým zákazníkem, zasílám vám novinky a zajímavosti jen na základě vašeho souhlasu, po dobu od udělení do vašeho odhlášení z odběru

·         Nákup některý z produktů z e-shopu AstroJinak v on-line podobě či tištěné podobě (e-booky, knihy, brožury) – zde uchovávám osobní údaje od data objednávky po dobu zákonné legislativy, jméno, příjmení a kontaktní údaje (mail) uchovávám do vašeho odhlášení z odběru mailů

·         Zpracování osobního horoskopu  - údaje o narození společně s kontaktními údaji uchovávám po dobu neurčitou z toho důvodu, abych byla kdykoliv schopna vám sdělit informace k vaší osobě, příp. tyto informace uchovávám do doby, než požádáte o výmaz (viz dále)

·         Vaše přihlášení do Partnerského programu AstroJinak - údaje o vašem partnerském ID a další náležitosti uchovávám především z důvodu zasílání emailů k rozeslání s vaším partnerským ID a také k vyplácení provizí, a to na dobu neurčitou, dokud nepožádáte o vyřazení či o výmaz z databáze

Vaše osobní údaje zpracovávám pro následující účely: 

·         Vyřízení objednávky produktů AstroJinak. 

·         Abych vám mohla odesílat objednané produkty (e-booky v on-line podobě, případně tištěné produkty) a zajistit vzájemnou kvalitní komunikaci, zpracovávám vaše jméno a příjmení, e-mail, popřípadě telefonní číslo, v objednávce je zaznamenáno i objednané zboží a jeho cena, uvedena může být i adresa vašeho bydliště, pokud ji uvedete. Tyto údaje zůstávají zaznamenány v objednávce v programovém systému webových stránek a v účetnictví

·         Právním důvodem tohoto zpracování je plnění legislativních požadavků. Uvedené osobní údaje za tímto účelem zpracovávám po celou dobu trvání našeho vztahu až do doby, než sami zavdáte příčinu k vymazání z databáze.

·         V případě, že si objednáváte osobní produkty (horoskopy), ty jsou zpracovány na základě údajů o narození, bez nichž nelze tyto produkty zpracovat. Jedná se o udání jména, příjmení, data, místa a času narození. Tyto údaje zůstávají v databázi astrologického programu a v uložených souborech po celou dobu naší spolupráce, pokud neprojevíte přání vymazat tyto údaje z mé databáze. Ponechání těchto údajů v databázi je důležité pro sdělení informací k vaší momentální životní situaci a k dalším vámi požadovaným informacím týkajících se vašeho života

·         Zasílání newsletteru a obchodních nabídek - abych vás mohla informovat o aktuálních nabídkách a slevách, zpracovávám vaše jméno a příjmení a e-mailovou adresu. Právním důvodem tohoto zpracování je váš souhlas, který mi poskytujete při vyplnění registračního formuláře a který můžete kdykoli odvolat.

·         Pro lepší kvalitu služeb spolupracuji s některými zpracovateli, kterým mohou být vaše data zpřístupněna. Ke zpřístupnění dochází výhradně v souvislosti se službami e-shopu, případně emailové komunikace a pouze v nezbytném rozsahu. Těmito zpracovateli jsou: Google, Seznam, Joomla, Smartemailing (viz dále). Nikomu dalšímu osobní údaje bez vašeho výslovného souhlasu neposkytujeme.

·         vedení účetnictví - Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebuji, abych vyhověla zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Cookies

Při procházení mých webových stránek může být zaznamenána vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

·         Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.

·         Moje webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů.

·         Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráním osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráním je jako kdyby byly moje vlastní. Přijala jsem a udržuji veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Předání osobních údajů třetím osobám

 K vašim osobním údajům nemá přístup žádná třetí osoba, v případě, že dojde ke změně, bud vás o tom neprodleně informovat. Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokáži zajistit vlastními silami, využívám služeb a aplikací zpracovatelů, kteří (leckdy) umí data ochránit ještě lépe než já a na dané zpracování se specializují. Jsou to poskytovatelé následujících platforem:

·         Joomla

·         SmartEmailing

·         Astrologický program „Nebeský kalendář“

·         Google

·         Účetní program ÚČTO

Je možné, že se v budoucnu rozhodnu využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibuji vám však, že v takovém případě při výběru, budu na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

Předávání dat mimo Evropskou unii

Veškeré zpracování osobních údajů bude prováděno na území EU.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte mě prostřednictvím e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup mě můžete kdykoli vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 3 dní, jaké vaše osobní údaje zpracovávám a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že

·         zpracovávám vaše nepřesné údaje,

·         domníváte se, že provádím zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl/a námitku proti zpracování.

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechci na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymaži veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebuji 5 dní.

V některých případech jsem vázána zákonnou povinností, a např. musím evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smaži všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budu informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházím v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu ráda, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mě, abych s tím mohla něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasílám, jste-li můj zákazník, na základě mého oprávněného zájmu.

Pokud zákazníkem ještě nejste, posílám vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr mých e-mailů odesláním mailu s předmětem NEZASÍLAT na doručovací mailovou adresu, případně stisknutím odhlašovacího odkazu v zaslaném e-mailu.

Mlčenlivost

Ujišťuji vás, že si uvědomuji svou povinnost zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25.5.2018  

B.O.S. - BEZPEČNOST-ODPOVĚDNOST-SOLIDARITA

Kategorie: Hlavní stránka Zveřejněno: neděle 13. květen 2018 19:51 Napsal Jana Mašková

B.O.S., tedy BEZPEČNOST-ODPOVĚDNOST-SOLIDARITA, je název

Jak pracovat s Partnerským programem AstroJinak

Kategorie: Hlavní stránka Zveřejněno: pondělí 17. duben 2017 17:50 Napsal Jana Mašková

Přístup k partnerskému programu

V "Zákaznickém účtu" je také "Přístup k partnerskému programu", kde je možné si údaje libovolně upravovat a následně je uložit kliknutím na tlačítko "Aplikovat". V Partnerském rozhraní jsou také dostupné Obchodní podmínky Partnerského programu AstroJinak, k nimž je přístup po klíknutí na nadpis "Přečtěte si podmínky partnerského programu".

Partnerský odkaz AstroJinak

 

"Vzorek baneru" je ve spodní části buď jako "Odkaz", který můžete např. rozesílat mailem, nebo jako "Obrázek", který můžete např. použít na vašich webových stránkách nebo na sociálních sítí a přidat komentář s doporučením. V odkazech je již zakódován váš partnerský kód, ale aby vše fungovalo tak, jak má, je nutné mít aktivní Partnerský program, tedy mít v levé části "Hlavní informace" v kolonce "Partnerský účet aktivní" zeleně prosvíceno políčko ANO.

 

Aktivací “Partnerského programu AstroJinak” dáváte jako “Partner AstroJinak” najevo souhlas s "Obchodními podmínkami Partnerského programu AstroJinak”

 

O terorismu

Kategorie: Hlavní stránka Zveřejněno: pondělí 17. červenec 2017 12:44 Napsal Jana Mašková

Terorismus trochu jinak

V roce 2017 vznikl jako reakce na negativní vlivy, které se stále častěji hlásí ke slovu, projekt "Praktická filozofie a univerzální řád pro Věk Vodnáře" a já vám v tomto článku prozradím, co mě k tomu vedlo.

Na negativní vlivy reagují lidé různě, lze však říci, že je většinou neřeší, a tak u každého člověka způsobují tyto negativní vlivy tu větší, tu menší problémy - od problémů zdravotních a psychických přes problémy vztahové až po problémy při společenském projevu...

A právě posledně jmenovaný problém přináší v konečném efektu značné problémy představované např. teroristickými útoky, které se stávají již problémem globálním.

Podíváme-li se však na problém terorismu z "vyššího úhlu pohledu", tedy z "nadhledu", pak si uvědomíme, že jde pouze o energii, která však může být projevena i naprosto pozitivním způsobem a záleží pouze na tom, čemu  dá člověk ve svém životě prostor. Výše uvedený projekt tedy vznikl jako reakce na tento stav a jako pokus představit novou filozofii, kterou je možné prakticky začlenit do života jakéhokoli člověka, a nový řád, který bude platný v současnosti i v budoucnosti.

Chceme-li řešit terorismus, je třeba si uvědomit, jaká je jeho prapříčina, co stálo na samotném počátku vzniku terorismu, z čeho terorismus pramení. Podíváme-li se na tento problém nezaujatě, pak možná zjistíme, že to, co dnes nazýváme"terorismus", přichází ruku v ruce s ohrožením domova a rodiny... Což je, jak jistě sami chápete, téma na dlouhou diskusi. Podíváme-li se do minulosti, pak by bylo možné v předchozích staletích považovat za terorismus možná i útoky amerických indiánů na bělochy, které však byly pouhou reakcí na vyhlazování indiánských kmenů při obsazování Ameriky, za teroristický čin bychom možná mohli označit i letecký útok Japonska na pevnost Pearl Harbor - co však potom bylo shození atomové bomby na Hirošimu a Nagasaki jako odveta za tento útok? ... A tak bychom mohli pokračovat; my však v tuto chvíli hledáme způsob, jak terorismus vymýtit z dnešní, nebo přinejmenším budoucí společnosti.

"Terorismus" většinou, jak se zdá, pramení z nějakého vnitřního přesvědčení těch lidí, kteří se k teroristickým činům odhodlají. Takoví lidé něčemu hluboce věří - každý terorista pevně a hluboce věří tomu, že "dělá dobrou věc", a vůbec nebere v potaz to, že každý člověk má ve svém životě nějaký úkol a že jeho čin vlastně nikomu nepomůže, spíše naopak - tím, že neumožní těm lidem, kteří jeho zásahem přijdou o život, aby si splnili svůj životní úkol, pak tím připraví sebe i druhé lidi o zkušenost, kterou by díky těmto lidem mohl získat.

A právě o tom je dnešní doba - aby lidé věděli, že pokud mají s druhými lidmi jakýkoli problém, pak se právě tito lidé mohou stát jejich největšími učiteli.

Po tom, co přijmeme tuto zkušenost, začne filozofie a víra, s níž se teroristé vrhají do teroristických útoků a tím si připravují tragickou karmu pro své příští inkarnace, dostávat povážlivé trhliny.

Takovou filozofii a víru pak stačí nahradit filozofií novou, kterou bude možné prakticky začlenit do života jakéhokoli člověka, protože taková filozofie umožní každému člověku být sám sebou a přitom se naprosto přirozeným způsobem zařadit do společnosti.

Proč? Jednoduše proto, protože každý z nás potřebuje něčemu věřit - něčemu, co nám pomůže překonat i ty nejtěžší životní problémy a co nám nakonec umožní, abychom ze všech těch problémů, jimiž si procházíme, vyšli očištěni a obohaceni o nové zkušenosti tak, abychom tyto zkušenosti mohli dále uplatňovat ve svém životě a předávat druhým lidem.

Všechny tyto problémy, s nimiž se setkáváme, totiž o něčem svědčí

Řád, který platil 250 let, prochází proměnou. Pokud neuděláme něco pro to, aby mohlo k proměně dojít, pak budeme k té proměně donuceni jinak - destrukcí.

Budiž tedy právě toto naše nynější i budoucí hluboká víra - víra, která nás vede na cestě proměny, protože tím zabráníme tomu nejhoršímu - válce, která by byla příčinou destrukce.

 Do této proměny se může zapojit kdokoliv tím, že se seznámí s novou vírou, která nám v tom může pomoci a která nám pomůže odhalit svůj osobní potenciál tak, abychom si mohli sami ovládat svůj vlastní osud.

Takovýmto způsobem může kdokoliv přispět k tomu, aby byly napraveny chyby minulosti a lidstvo mohlo vyjít vstříc Věku Vodnáře očištěno.

Začít ovšem musí každý sám u sebe. Patříte-li k těm odhodlaným v této věci pomoci, klikněte na tlačítko níže a seznamte se s tím, jak předcházet válkám.

 

 

 

Spolupráce-rozesílat postupně každý den jeden princip

Kategorie: Hlavní stránka Zveřejněno: pondělí 17. duben 2017 17:48 Napsal Jana Mašková

Pro každý univerzální princip mám pro vás jedno řešení. Je jen na vás, zda využijete nabídky pro sebe nebo zda ji využijete pro své blízké, přátele či známé. Budete-li chtít, dám vám příležitost zapojit se do celého procesu tak, abyste napomohli šíření univerzálních principů mezi co nejvíce lidí a tím pomohli druhým lidem i sami sobě.

10.univerzální princip

BUDOVÁNÍ - VESMÍRNÁ ZKOUŠKA - POSTAVENÍ VE SPOLEČNOSTI

BUDOVÁNÍ řádu je něco jako BUDOVÁNÍ domu. Je-li dům postaven dobře a z kvalitního materiálu, pak vydrží dlouho a přežije mnoho generací. Nejinak je to i s řádem společnosti. Pokud lidé rozumí tomu, jak je řád společnosti nastaven, pak jsou schopni tento řád i dodržovat.

Pokud i vy uvažujete o tom, že byste si vybudovali nějaký dům, pak jistě budete potřebovat nějakého člověka, který BUDOVÁNÍ domů rozumí.

Pokud tedy přemýšlíte o tom, že byste si vybudovali dům, který by přežil staletí, nebo pokud chcete jednoduše bydlet,

odkaz na nějakou realitku a eventuálně na nějaké zedníky...

Proč jsem vybrala právě tyto partnery?

Při BUDOVÁNÍ vašeho vlastního bydlení si připravujete svůj vlastní prostor, který je nutný pro STABILIZOVÁNÍ, přičemž si překonáváním překážek také plníte VESMÍRNOU ZKOUŠKU. Máte-li své vlastní bydlení, pak se jistě také zlepší Vaše POSTAVENÍ VE SPOLEČNOSTI.

11.univerzální princip

OSVOBOZOVÁNÍ - PROBUZENÍ - PŘÁTELÉ

Jak jsme se dočetli v e-boocích k projektu, 11.univerzální princip je mj. i o společném podnikání. Za tímto účelem vás zvu do Partnerského programu AstroJinak, s nímž se můžete seznámit ZDE.

Takovýmto společným podnikáním se také lépe připravíte na důchod. Nevěříte? Zkuste se podívat na "Penzijní reformu trochu jinak", jak se o tom můžete dočíst ve stejnojmenném e-booku

12. univerzální princip

PŘIJÍMÁNÍ - SJEDNOCOVÁNÍ - NEVĚDOMÍ, uzavřené prostory

Ve 12. univerzálním principu se shrnuje všechno to, co souvisí s 1.-11.univerzálním principem, proto je dobré znát všechno to, co souvisí s Vesmírem a Vesmírnými energiemi i s tím, jak jsme my sami součástí toho všeho a jak nás vesmírné energie v každém okamžiku ovlivňují. Za tímto účelem je dobré se s těmito informacemi seznámit. S tím vám pomůže e-book "Jak porozumět vesmírným energiím?".

1. univerzální princip

ČINNOST - ZÍSKÁVÁNÍ - OSOBNOST

S 1. univerzálním principem začínáte s něčím novým, a to tak, aby to, s čím začínáte, bylo přirozené. Jedině tak budete moci v konečném efektu pouze pasivně PŘIJÍMAT to, co se k vám vrací. Ve vašich začátcích vám může pomoci e-book "Jak začínat tak, aby to bylo přirozené?"

Pokud budete začínat, tak začněte u sebe. Za tímto účelem si nechte zpracovat váš osobní "Podrobný rozbor horoskopu narození".

2. univerzální princip

STABILIZOVÁNÍ - SEBE-LÁSKA - FINANCE

V 2.univerzálním principu jde především o finance a naši vlastní "sebehodnotu". Finance jsou důležitou součástí života každého z nás a v tomto smyslu je zde již takřka "notoricky známým" pojmem "Cash Flow Kvadrant". Napadlo vás už někdy, že i tak "přízemní" věc, jako je Cash Flow Kvadrant, lze propojit s horoskopem jakéhokoli člověka? Pokud si chcete s oběma pojmy trochu "pohrát", nechte se inspirovat e-bookem "Cash Flow Kvadrant trochu jinak".

V 2. univerzálním principu jde v souvislosti se sebe-LÁSKOU také o potěšení svých pěti smyslů. To můžete dělat za pomoci kosmetiky Siberian Health. Chcete-li poznat hýčkající i povzbuzující účinky sibiřské kosmetiky, napište si o e-book, díky němuž můžete získat typy a triky pro vaše potěšení i půvab.

3. univerzální princip

 Pokud jste se seznámili s univerzálními informacemi a chcete pomoci s jejich šířením, zapojte se do Partnerského programu AstroJinak a napište si o postup, s jehož pomocí můžete šířit univerzální informace jednoduše a maximálně efektivně. O e-book zdarma si napište pouhým vyplněním formuláře ZDE

5.univerzální princip

E-book "Jak zvládnout dominantní energie (nejen) u dětí" (+horoskopy?).

V životě každého člověka, tedy i vašeho dítěte, je nejdůležitějších prvních 12 let, a tak využijte příležitosti a nechte si pro vaše dítě zpracovat "Dvanáctiletý cyklický horoskop pro prvních dvanáct let života"

"Terapie tvorbou webu",

6. univerzální princip

e-book "Maslowova hierarchie potřeb a univerzální principy"

E-book "Jak si zachovat pevné zdraví?"

 7.univerzální princip

Chcete-li si lépe porozumět s partnerem, nechte si zpracovat "Partnerský horoskop"

E-book "Jak si udržet harmonické vztahy?"

Jestliže chcete spolupracovat nebo hledáte lidi či firmy pro spolupráci, napište, co nabízíte a do jakého univerzálního principu vaše činnost spadá? Můžeme takto společně budovat databázi osob a firem, které budou časem spolupracovat a vzájemně se podporovat.

8. univerzální princip

8. univerzální princip nás vrací do minulosti a nutí nás odhalit to minulé a dávno zapomenuté. Víte například to, že rok 2012 byl propojen s egyptskými pyramidami? Více se o tom dozvíte z e-booků k egyptským pyramidám

E-book "Co má starobylý Egypt společného s naším životem? - 1.díl" vypovídá o tom, jak nás egyptské pyramidy vedou k sepětí se Zemí.

E-book "Co má starobylý Egypt společného s naším životem? - 2.díl" vypovídá o tom, jak nás egyptské pyramidy vedou k transformaci.

9.univerzální princip

Chcete-li při HLEDÁNÍ své budoucí cesty hledět s jistotou do budoucnosti, nechte si zpracovat váš osobní "Roční horoskop" nebo váš osobní "Dvanáctiletý horoskop"